RELATIECURSUS


De 'Houd me Vast' relatiecursus


Relaties hoe doe je dat?

De 'Houd me Vast' relatiecursus is een kortdurend programma voor stellen, waarin jullie stap voor stap werken aan meer verbinding met elkaar. De basis kent een heldere structuur, met o.a. een boek, filmpjes en huiswerkopdrachten. Een soort 'lightversie' van EFT-relatietherapie. Het proces is hetzelfde, alleen loop je er veel sneller doorheen. De 'Houd me Vast' relatiecursus is erg geschikt voor stellen waarbij de relatieproblemen niet zo groot zijn, maar die wel het beste uit hun relatie willen halen. Ook kun je het programma gebruiken als eerste stap voorafgaand aan EFT-relatietherapie of juist ter afsluiting.


Voor wie is de 'Houd me Vast' relatiecursus?

Willen jullie je relatiecursus een boost geven? Is de sprankeling weg? Zijn jullie elkaar in de loop der jaren een beetje kwijtgeraakt? Of willen jullie leren hoe jullie ruzies kunnen stoppen? De 'Houd me Vast' relatiecursus is voor ieder stel dat wil investeren in hun relatie. Wanneer jullie je band willen verdiepen of verstevigen is deze cursus echt iets voor jullie.

 

Als jullie relatie in een crisis verkeert, adviseren wij jullie hierover in gesprek te gaan met de EFT-therapeut die de cursus geeft. Het kan zijn dat jullie eerst een paar gesprekken samen met de therapeut nodig hebben om meer uit de relatiecursus te kunnen halen.


Welke onderwerpen komen tijdens de cursus aan bod?

Vaste onderwerpen die jullie met elkaar zullen bespreken zijn:

  • liefde en hechting;
  • emoties;
  • terugkerende patronen;
  • ruzies stoppen;
  • verbindende gesprekken;
  • vergeving van pijnplekken;
  • liefde en seks;
  • veiligheid in je relatie;
  • onderling vertrouwen.


Wat zijn de effecten van de 'Houd me Vast' relatiecursus?

Vele duizenden stellen zijn jullie voorgegaan in dit programma. Uit onderzoeken is gebleken dat de tevredenheid over de relatie werkelijk groter is na afloop van de cursus. Stellen ervaren een sterkere band met elkaar en hebben minder conflicten. De partners begrijpen zichzelf en de ander beter. Hierdoor is er ook meer ruimte voor de verschillende emoties. Er wordt meer harmonie in de relatie en afstemming op elkaar in de dagelijkse activiteiten ervaren. (EFT Nederland 2022)


De cursus vindt plaats in een kleine groep (max. 6 stellen) en wordt aangeboden door twee ervaren EFT-relatietherapeuten  

De cursus kan ook per stel op maat of online aangeboden worden. 


Willen jullie je aanmelden of meer informatie over de cursus?

Neem gerust vrijblijvend contact op of vraag de folder aan!