THERAPEUT

Even voorstellen

Ik ben Deborah Hopstaken opgegroeid en woonachtig in Rotterdam, geregistreerd en erkend therapeut.

Inmiddels ben ik 5 jaar eigenaar bij praktijk Syslon en werk ik ruim 25 jaar binnen de geestelijke gezondheidszorg waar ik brede kennis heb opgebouwd en specialistisch opgeleid. Afgelopen 12 jaar en heden werk ik onder andere voor een specialistische polikliniek in de volwassenenpsychiatrie waar ik kennis en ervaring heb opgedaan bij zowel enkelvoudige als complexe relatietherapie, gezinstherapie, individuele therapie en systeemtherapie.


Binnen mijn praktijk bied ik eveneens de genoemde therapieƫn.

Als therapeut ben ik altijd op zoek naar het beste resultaat.


Kenmerkend voor mijn therapie zijn onder andere oprechte betrokkenheid, creƫren van een veilige werkrelatie en meerzijdige partijdigheid. Ik gebruik daarbij de meest recente wetenschappelijke inzichten en voeg daar jouw en mijn unieke eigenheid en creativiteit aan toe.


Als therapeut vind ik het belangrijk de kwaliteit van de therapie te blijven waarborgen. Mijn registraties als lid-st bij de Nederlandse vereniging voor relatie en gezinstherapie NVRG, EFT- Nederland, het Nederlands verbond voor psychologen, psychosociale therapeuten NVPA en het RBCZ waarborgt deze kwaliteit via het kwaliteitsregister.