therapeut

                                                                                                                                                                                                   


Ik ben Deborah Hopstaken, erkend therapeut en eigenaar bij Syslon Rotterdam. Inmiddels werk ik ruim 25 jaar binnen de geestelijke gezondheidszorg waar ik brede kennis heb opgebouwd en specialistisch opgeleid. Afgelopen 12 jaar en heden werk ik onder andere voor een specialistische  polikliniek in de volwassenenpsychiatrie waar ik kennis en ervaring heb opgedaan bij zowel enkelvoudige als complexe relatietherapie, gezinstherapie en individuele therapie. Ook wel systeemtherapie genoemd.


Binnen mijn pratijk bied ik eveneens systeemtherapie.

Als systeemtherapeut ben ik altijd op zoek naar het beste resultaat.

Kenmerkend voor mijn therapie zijn oprechte betrokkenheid, begrip en meerzijdige onpartijdigheid. Ik gebruik daarbij de meest recente wetenschappelijke inzichten en voeg daar jouw en mijn unieke eigenheid en creativiteit aan toe.


Als therapeut vind ik het belangrijk de kwaliteit van de therapie te blijven waarborgen. Mijn registraties als lid-st bij de Nederlandse vereniging voor relatie en gezinstherapie NVRG, het Nederlands verbond voor psychologen, psychosociale therapeuten NVPA en het RBCZ waarborgt deze kwaliteit via het kwaliteitsregister.